U novogodišnjoj noći
245

Sandra Perković zaručila se s dečkom Edisom: Buduća gospođa Elkasović

N. C.
Sandra Perković (Foto: Instagram)
Sandra Perković (Foto: Instagram)
Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković u novogodišnjoj noći zaručila se s dečkom Edisom Elkasovićem koji je ujedno i njen trener.

Sandra i njen budući suprug upoznali su se kada je ona imala 15 godina. Jednom prilikom je kazala kako se u njega zaljubila tek nekoliko godina kasnije, kada je imala 21. godinu.

Ovu sretnu vijest Perković je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

"Doviđenja 2022. Dobrodošla 2023. Volim vas sve. Buduća gospođa Elkasović", napisala je atletičarka u objavi.

Par je prošle godine obilježio desetogodišnjicu veze, a ulaskom u 2023. godinu odlučili su se svoju vezu podiči na viši nivo.

"Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te", napisala je tada proslavljena sportistikinja.

Edis je rodom iz BiH, odnosno iz Prijedora, a prije trenerske karijere bio je hrvatski rekorder u bacanju kugle.