Nedavno se vjenčali
46

Sandra Perković se oglasila nakon udaje za trenera Edisa Elkasevića: Zauvijek tvoja

I. S.
Foto: Instagram/discus70queen
Foto: Instagram/discus70queen
Hrvatska atletičarka Sandra Perković se oglasila na društvenim mrežama prvi put nakon što se udala za trenera Edisa Elkasevića.
"Ća je život vengo fantažija. Zauvijek tvoja", navela je u opisu. Kao što je poznato, njih dvoje su se vjenčali 31. decembra 2023. u Zagrebu. Prisutne su zatim zabavljali članovi benda Best, koji su za 24sata.hr otkrili detalje.

"Kad je ceremonija završila, mi smo izašli na pozornicu uz pjesmu 'Nećemo noćas doma', a potom je uslijedio prvi ples mladenaca, na pjesmu Eda Sheerana 'Perfect'. Pustili smo originalnu verziju zbog koreografije, a poslije su nam dali da repertoar bude po našem izboru", kazali su.

Sandra je nosila raskošnu vjenčanicu koju je dizajnirala Aleksandra Dojčinović. Na zabavi je nosila haljinu iz modnog studija Matije Vuice.

Kao što je poznato, Sandra i Edis su se upoznali kada je ona imala 15 godina. Jednom prilikom je kazala kako se u njega zaljubila tek nekoliko godina kasnije, kada je imala 21 godinu. Također je navela kako još uvijek nije spremna za ulogu majke.

"Ne bih željela da mi dijete bude bijeg od nečega, iako znam da su djeca nešto najljepše što se može dogoditi. Veselim se tome i želim to doživjeti minimalno jedanput, ali opet mislim da nisam trenutno spremna, da nisam rekla sve što sam htjela, a kada dođe trenutak, želim sa zadovoljstvom reći: 'Sada je dosta, želim postati majka, želim se okrenuti nečemu drugom.' Ne želim se za deset godina pitati kako bi bilo i šta je moglo biti. Treba živjeti u trenutku, treba živjeti u osjećaju, ne treba se opterećivati ničim", ispričala je.