Poljubac kod vječne vatre
247

Sandra Perković proslavila 10. godišnjicu veze s dečkom Edisom: Idemo do stotke

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković proslavila je 10. godišnjicu veze sa svojim dečkom Edisom Elkasevićem koji je ujedno i njen trener.

31-godišnja Sandra tim povodom objavila je fotografiju na kojoj se ljube kod Vječne vatre u Sarajevu i Edisu posvetila emotivnu poruku.

Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te", napisala je proslavljena bacačica diska.

"Draga nek Vam ljubav traje vječno", "Da ih dočekate još puno u životu sa srećom i zdravljem", "Čestitke predivni ljudi. Volite se kao do sada. A mi vam želimo stotku! Divni ste", "Vi to zaslužujete", "Kako lijepo", "Sva sam se naježila, ali onako baš lijepo od riječi i emocija. Istina je da ste predivan par", pisali su im pratitelji u komentarima.

Inače, Sandra i osam godina stariji Edis upoznali su se 2012., a godinu dana kasnije on je postao njezin trener.

Edis je rodom iz BiH, odnosno iz Prijedora, a prije trenerske karijere bio je hrvatski rekorder u bacanju kugle.