Sudbonosni dan
52

Sandra Perković podijelila fotografije s vjenčanja: Ljubav se zove imenom tvojim

N. C.
Sandra Perković sudbonosno 'da', svom dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću, izgovorila je posljednjeg dana u 2023. godini. Sada je podijelila prve fotografije na svojim društvenim mrežama.

Hrvatska atletičarka vjenčala se u Zagrebu, a ceremoniji vjenčanja i slavlju prisustvovali samo njihovi bliski prijatelji i članovi porodice.

S obzirom na to da je cijela ceremonija bila obavijena velom tajne i skrivena od očiju javnosti, svi su nestrpljivo očekivali vidjet prve fotografije vjenčanja.

Mladenka je odabrala vjenčanicu ukrašenu čipkom. Odlučila se za naglašenu šminku i podignutu frizuru. Naime, prvo izdanje u kojem je zablistala jest raskošna vjenčanica Matije Vuice vintage šarma.

Sandra i Edis zaručili su se prošlu novogodišnju večer, a deset mjeseci poslije imala je zabavu sa odabranim društvom. Također, atletičarka je nedavno otkrila da neće zadržati svoje prezime te da će se nakon vjenčanja prezivati Elkasović.

Sandra i njen suprug upoznali su se kada je ona imala 15 godina. Jednom prilikom je kazala kako se u njega zaljubila tek nekoliko godina kasnije, kada je imala 21. godinu.

Par je prošle godine obilježio desetogodišnjicu veze, a ulaskom u 2023. godinu odlučili su se svoju vezu podiči na viši nivo. Edis je rodom iz BiH, odnosno iz Prijedora, a prije trenerske karijere bio je hrvatski rekorder u bacanju kugle.