Objavljen video
47

Sandra Bullock pet mjeseci nakon smrti voljenog partnera ispunila njegovu posljednju želju

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Slavna holivudska glumica Sandra Bullock ispoštovala je posljednju želju svog pokojnog partnera Bryana Randalla pet mjeseci nakon njegove smrti.

Naime, Bryan je imao želju da se nakon smrti njegov pepeo prospe u rijeku u Wyomingu.

Na dan kada je trebao biti njegov 58. rođendan, glumica je prosula njegove ostatke u rijeku Snake River.

“Sretan rođendan, Bry. Sandy te je dovela do rijeke, baš kao što je obećala", napisala je Sandrina sestra, Gesine Bullock-Prado uz kratki video.

"Kakav lijep način odavanja počasti čovjeku kojeg je voljela. Ispoštovati njegovu posljednju želju! U mom srcu je i molitvama. Koliko god je teško i tužno izgubiti nekoga tako posebnog, nadam se da će pronaći mir i moći slaviti njegov život", "Hvala vam što ste ovo podijelili. Velika utjeha svima nama koji smo doživjeli ovakav gubitak", neki su od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Randall je umro u augustu 2023. nakon trogodišnje borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), koja je progresivna neurodegenerativna bolest koja utječe na živčane stanice u mozgu i leđnoj moždini koje kontroliraju voljne pokrete mišića.

Lijek za ALS još nije pronađen, a ne postoji učinkovit tretman koji bi zaustavio njegovo napredovanje.

Model koji je kasnije postao fotograf hodao je s Bullock osam godina i pomogao joj odgojiti dvoje djece.

"Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane tajno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev", rekli su nakon smrti njegovi voljeni za Page Six.

"Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima koji su zajedno s nama brinuli oko ove bolesti i zadivljujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerice, često žrtvujući vlastite obitelji da bi bile s našima", dodali su.