"The Lost City"
12

Sandra Bullock otkrila lukavi trik kojim je nagovorila Brada Pitta da glumi u njenom filmu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Sandra Bullock je otkrila kojim se lukavim trikom poslužila da nagovori Brada Pitta da se pojavi u njenom novom filmu "The Lost City", a za sve je zaslužno poznanstvo sa zajedničkom frizerkom.

Zvijezdu filma "Miss Congeniality" uskoro ćemo moći vidjeti u avanturističkom filmu "The Lost City", zajedno s Channingom Tatumom i Danielom Radcliffeom.

Pitt se također pojavljuje, ali u manjoj ulozi, a Bullock je otkrila da je osigurala njegovo sudjelovanje zaobilazeći holivudske agente kako bi ciljala nekog mnogo bližeg glumcu: njegovog frizera.

Govoreći u australijskom talk showu The Project, Bullock je rekla: "Janine Thompson, koja mi je stoljećima stilizovala kosu na filmovima, frizira i njega. I zamolio ju je da me nazove i traži da mu učinim uslugu."

Ta usluga je bila pojavljivanje u Pittovom predstojećem akcionom trileru "Bullet Train", što je ona iskoristila i tražila od Thompson da ga pita za protuuslugu.

"Nazvala sam je i rekla: 'Pošto sam rekla da, možeš li ga zamoliti da se pojavi u našem filmu?’ A on je rekao da!", ispričala je u emisiji.

Također, naglasila je da u tome nema ništa neobično te da frizeri "drže svu moć u Hollywoodu".

"The Lost City" u kina stiže 15. aprila.