Američki mediji
0

Samantha Fox se udaje za svoju menadžericu

Sarajevo-x.com
Nekad poznata pjevačica i seks simbol Samantha Fox objavila je da se uskoro udaje za svoju menadžericu Myru Stratton, pišu američki mediji.

Samantha, danas 43-godišnjakinja, osamdesetih je godina prošlog vijeka bila jedna od najpoznatijih ličnosti na svjetskoj pop sceni. Doduše, više zbog svog izgleda i golišavih fotografija nego zbog stvarne kvalitete njenih albuma.

Nekad poznata pjevačica desetak je godina u vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton mada je godinama to opovrgavala. Kad je prije nekoliko godina konačno priznala da se nalazi u lezbijskoj vezi, Samantha Fox, nekad predmet želje mnogih muškaraca, izjavila je da želi provesti život s Myrom.

'Ne mogu za sebe reći da sam lezbijka jer mi se to nije prije dešavalo. No, sad jesam zaljubljena u Myru i znam da ću s njom provesti ostatak života'.

Pjevačica je nekoliko puta javnosti priznala da nije imala sreće s muškarcima koji su je više puta pokušali iskoristiti, te da se umorila od čekanja 'onog pravog'.

Samantha Fox proslavila se još kao 16-godišnjakinja, kad je uz Margaret Thatcher i Lady Di, bila najfotografiranija žena u Velikoj Britaniji.

Imala je veoma uspješne turneje po cijelom svijetu, u Indiji je srušila rekord Brucea Springsteena jer je nastupila pred 70.000 ljudi u tri različita grada gdje je publika s oduševljenjem pjevala njene hitove kao što su 'Do Ya Do Ya (Wanna Please Me)', 'I Surrender (To the Spirit of the Night)', 'Hurt Me Hurt Me (But the Pants Stay On)'.