Proslavila prekretnicu
30

Salma Hayek pokazala plesno umijeće u kućnom ogrtaču, fanovi traže necenzurisani snimak

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Salma Hayek zna kako proslaviti prekretnice u svom životu - meksička glumica na društvenim mrežama uz ples se pohvalila da je dosegla 24 miliona pratilaca na Instagramu.
Na podijeljenom snimku, glumica filma "Magic Mike's Last Dance" pohvalila se svojim plesnim sposobnostima. Može se vidjeti kako ustaje i obučena samo u bijeli kućni ogrtač počinje plesati.

"24 miliona pratilaca, 24 miliona razloga za osmijeh. Hvala svima što ste mi se pridružili na ovoj divljoj vožnji! Ne mogu da obuzdam svoje uzbuđenje i zahvalnost", poručila je ispod snimka.

Uzevši u obzir da su dijelovi snimka cenzurisani, djeluje da je glumica bila bez ičega ispod. Stoga su njeni obožavatelji preplavili komentare tražeći da objavi i necenzurisanu verziju videa uz poruke da im "zamućeni dijelovi uništavaju život".

Meksičko-američka glumica privlači pažnju svojim mladolikim izgledom, a jednom prilikom je otkrila koji "tajni sastojak" je zaslužan za njen mladoliki, besprijekorni izgled.

"Koristim ekstrakt kore tepezcohuite stabla, koji se u Meksiku koristi za liječenje opekotina zato što u potpunosti regeneriše kožu. U Sjedinjenim Američkim Državama ga niko ne koristi", rekla je za magazin Elle.

Dodala je da ga je donijela u jednu laboratoriju u Americi i da su istraživači bili iznenađeni pozitivnim rezultatima.

"Upitali su se kako je moguće da ga niko ne koristi. Zahvaljujući ovom ekstraktu nemam potrebu za botoksom niti filerima", kazala je.