Uz pomoć jednog proizvoda
27

Salma Hayek još jednom oduševila pokazavši sijede i otkrila kako ih "u nuždi" prekriva

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Salma Hayek prepoznatljiva je po svojoj prirodnoj ljepoti, a mnoge je oduševila odlukom da ne farba svoje sijede. Na nedavno objavljenom videu pokazala je trik kako ih "u nuždi" prekriva.

Glumica (57) je otkrila jednostavan način na koji možete prekriti sijede, ali koji funkcioniše samo za one s tamnijom kosom.

"Pogledajte svu ovu sijedu kosu", rekla je glumica provlačeći prste kroz kosu kako bi pokazala koliko ih ima. Potom je otkrila "tajnu" kako ih ponekad prekriti bez farbanja: "Kad to radim sama, samo stavim maskaru".

Hayek je potom uzela maskaru i pokazala kako ju treba nanositi na sijede pramenove te otkrila da dok ih istovremeno farba, maskara ih drži na mjestu.

Potom je pokazala kako to čini njen frizer uz pomoć spreja koji boji kosu. Meksičko-američka glumica i ranije je pokazivala svoje sijede te svojevremeno otkrila kako na još jedan način "skriva" sijede.

Tada se našalila kazavši da samo ne trebate nositi naočale, pokazavši kako kad ih podigne na vrh glave njeni bijeli pramenovi dolaze do izražaja.

Kako već godinama plijeni pažnju prirodnim izgledom, glumica je priznala i da nije koristila botoks. Za podcast Kelly Ripe "Let's Talk Off Camera", Hayek je tvrdila da svoj mladolik izgled održava meditiranjem.