Oprostila mu afere
0

Ryanu Giggsu supruga dala posljednju šansu

Sarajevo-x.com
Stacey Giggs, supruga velškog internacionalca i igrača Manchester Uniteda, Ryana Giggsa, odlučila je svom mužu oprostiti afere, pišu britanske novine News of the World.

Giggs je optužen za aferu sa Imogen Thomas, velškim glamuroznim modelom i televizijskom zvijezdom, nedugo nakon što je razotkrivena osmogodišnja afera sa njegovom svastikom.

Stacey je suprugu dala posljedenju šansu tokom zajedničkog odmora na Majorki.

"Dugo je razmišljala tražeći snagu da oprosti Ryanu. Na njegovu sreću, ona je veoma jaka, vjeruje u brak i želi da uspije. No, on će morati dokazati da je više nikada neće prevariti. Ryan zna da mu je ovo zadnja šansa. Zajednički odmor je bio koristan. Mnoge žene se čude kako je Stacey mogla oprostiti svom mužu, ali ga ona voli i ne može živjeti bez njega. Bila je potpuno shrvana kada je Ryan pokušao sakriti aferu sa Imogen", izjavio je pouzdan izvor.

U međuvremenu, tabloid The Sun piše da bi vanbračni izleti nogometnu zvijezdu mogli koštati više od od milion eura.

Naime, trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson smatra da je nogometni as ukaljao ugled prvaka Premier lige i namjerava ga novčano kazniti. Pravila Lige dopuštaju da visina kazne bude pola mjesečne plate.

Tako bi 37-godišnji nogometaš, koji zarađuje više od 90.000 eura sedmično, mogao iskeširati ukupno 180.000 eura.

Ako se tome doda 280.000 koje je dao bratu i 550.000 koje je utrošio kako bi spriječio novinare da pišu o njegovoj aferi sa Imogen, izvanbračni izleti bi nogometnog asa mogli olakšati za više od milion eura.

Afere bi Giggsa mogle koštati i sponzorskog ugovora sa Reebokom, koji mu je donio više od 20 miliona eura.