Sve bi dao da je ponovo ovisnik
0

Russell Brand hoda bos po Los Angelesu

Klix.ba
Britanski komičar sa holivudskom adresom Russell Brand je izgleda iza sebe ostavio razuzdane noći i partijanja ovih dana te se posvetio zdravom životu, čak i prakticiranju joge.

Ono što se zasigurno nije promijenilo je njegov način odijevanja. Russell je čak otišao i korak dalje, pa je svom standardnom izgledu beskućnika i hipika dodao, ili bolje rečeno oduzeo, jedan detalj. Komičar je jučer snimljen kako ulicama Los Angelesa hoda bos.

Kao i obično, Russell je na sebi imao pocijepane hlače, potkošulju i prsluk te standardne lančiće, narukvice, sunčane naočale i neurednu kosu po kojoj je prepoznatljiv.

U međuvremenu je izjavio i to da bi radije bio ovisnik o drogama nego internacionalna zvijezda. Osim što ima specifičan način odijevanja, nije daleko odmakao ni razmišljanjem.

Prema pisanju britanskih medija, glumac je nedavno priznao kako je tokom snimanja televizijskog dokumentarca vidio svoje snimke kada je imao 20-ak godina, kada je uzimao heroin i priznao da mu nedostaju ti dani.

"Svjestan si da je to bolest. Ljubomoran sam na samog sebe iz tog vremena. Ništa nije bitno, novac, slava, moć, žene, seks, ništa od toga. Radije bih bio ovisnik o drogama", izjavio je Russell.

No, Russell je ipak "čist" više od 10 godina. On je snimio i dokumentarac koji govori o ovisnosti, a koji će 16. augusta biti prikazan na BBC-u. Naziv dokumentarca je "Russell Brand: Od ovisnika do oporavka".

"Heroin je pohlepna droga, sve vam uzima. Prvo uzme vaš novac, zatim vam uzme prijatelje, pa porodicu, pa vašu kuću i auto...", jedna je od rečenica koju Russell izgovara u dokumentarcu.