Zamotane u plahte
119

Ruska manekenka i njena kćerka (15) pronađene mrtve u popularnom turskom odmaralištu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ruska manekenka Irina Dvizova i njezina 15-godišnja kćerka Dayane pronađene su mrtve u Turskoj.

Kako prenosi Daily Mail njihova tijela pronađena su zamotana u plahte u popularnom turskom ljetovalištu Bodrumu. Policija je pokrenula međunarodnu potjeru za 45-godišnjim Andreyem Kuslevichem, Irininim bivšim suprugom koji je zasad glavni osumnjičeni.

Irinina porodica prijavila je policiji njezin nestanak nakon što im nije odgovarala na poruke i pozive, a policija je uskoro pronašla tragove krvi na kauču u vili koju je Irina unajmila u Bodrumu.

U vili su pronađeni i otisci muških cipela, a na tijelu manekenke i njezine kćeri pronađene su prostrjelne rane što je također jedan od tragova koji možda vodi do Irininog bivšeg supruga koji je bio zaštitar jednog ukrajinskog biznismena.

Sumnja se kako je spor oko skrbništva nad sinom bio Kuslevichu motiv za ubojstvom. Naime, u junu je na sudu u Moskvi Irina tražila potpuno skrbništvo, a dječaku se gubi trag nakon majčine smrti.

Dječak je bio u Bodrumu sa majkom i sestrom te je turska policija navodno zatražila pomoć od Interpola u praćenju Kuslevicha i sina za kojeg se vjeruje da je s njim.

Prema pisanju Daily Maila Irina je nedavno u Bodrumu počela raditi kao agentica za nekretnine, a prije toga se godinama bavila modelingom. Nakon što neko vrijeme obitelji nije uzvratila na poruke i pozive, njezin fitness trener je na zamolbu obitelji otišao u vilu u kojoj je živjela te je otkrio kako su vrata nasilno otvorena.