Čitaoci FHM-a izabrali
0

Rosie Huntington-Whiteley je najseksipilnija žena na svijetu

Sarajevo-x.com
Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley
Britanski model i glumica Rosie Huntington-Whiteley, poznata kao jedan od anđela modne kuće Victoria's Secret i glumica koja je zamijenila Megan Fox u nastavku filma Transformersi, dobila je titulu najseksipilnije žene svijeta.

Tako su odlučili čitaoci magazina FHM u anketi čiji rezultati su pokazali da se Cheryl Cole ne može i treću godinu zaredom popeti na sami vrh ove liste. Cheryl je zapravo ispala i iz top 10, pa sad zauzima tek 12. poziciju.

"Wow! Hvala vam, momci, za glasove. Polaskana sam što sam FHM-ova najseksi žena svijeta", bila je reakcija 24-godišnje Rosie nakon vijesti o pobjedi. "Ovo je za mene bila zaista uzbudljiva godina i nadam se da ćete svi uživati u Transformersima 3."

Pjevačice Katy Perry i Rihanna na drugom su i trećem mjestu, a slijedi ih Megan Fox na četvrtom i Olivia Wilde na petom mjestu.

"U posljednjih 12 mjeseci glumica i model Rosie Huntington-Whiteley je zamijenila Kelly Brook u srcu Jason Stathama, a Megan Fox u Transformersima, a sada je zamijenila Cheryl Cole na mjestu najpoželjnije žene", prokomentarisao je FHM-ov urednik Stuart Hood.

Zanimljivo je dodati da je Kate Middleton, nova vojvotkinja od Cambridgea, jedina iz kraljevske porodice koja se našla u top 100, debitujući na 39. poziciji.

Lista deset najseksipilnijih djevojaka na planeti:

  1. Rosie Huntington-Whiteley
  2. Katy Perry
  3. Rihanna
  4. Megan Fox
  5. Olivia Wilde
  6. Brooklyn Decker
  7. Marisa Miller
  8. Kelly Brook
  9. Nicole Scherzinger
  10. Irina Shayk

Cijela lista od 100 ljepotica bit će objavljena u junskom izdanju magazina FHM.