Još jedan skandal
0

FOTO / Rooney trudnu suprugu varao s prostitutkom

Sarajevo-x.com
Wayne Rooney sa suprugom
Wayne Rooney sa suprugom
Britaniju ponovo potresa seksualni skandal. Ovoga puta u središtu pažne je sjajni nogometaš "Manchester Uniteda", Wayne Rooney. Kako pišu mediji, njegov brak je na rubu propasti jer se saznalo da je varao suprugu Coleen, dok je bila trudna, i to sa prostitutkom Jennifer Thompson.

Ronney se sa 21-godišnjom prostitutkom sretao najmanje sedam puta u četiri mjeseca, i to dok je Coleen nosila njihovog sina Kaija.

Navodno, Rooney je mladu prodavačicu tijela vodio u ekskluzivne hotele u Manchesteru, a zajedno su posjećivali i noćne klubove i kasina. Kako piše "Daily Mail", Thompsonova je Rooneyu jednu noć provodna naplaćivala blizu 1.500 eura.

Navode o prevari potvrdila je i sama Jennifer Thompson koja je za "News of the World" izjavila da se više puta susrela s Rooneyem u periodu dok je njegova supruga bila trudna.

Također, Thompson je kazala kako joj je slavni nogometaš neprestano slao poruke i kako misli da ga uopće nije bilo briga što vara suprugu.

"Wayne je sigurno uživao na našim sastancima i nije izgledao kao da ga brine to što vara suprugu. Mislim da on vjeruje kako je nedodirljiv i nepobjediv. Ja ne bih voljela da meni neko takvo nešto uradi, pogotovo ako sam trudna", kazala je 21-godišnja Thompson.

Jennifer Thompson
Jennifer Thompson
Naime, Rooney se s prostitukom upoznao u junu 2009. godine u jednom kasinu i to pet mjeseci prije nego što će njegova supruga na svijet donijeti sina.

Navodno, Rooney je sam pozvao Jennifer da dođe u VIP-salu, a kada mu je ona kazala da će za te usluge morati platiti, on je rekao da to nije problem. Nakon kratkog čavrljanja završili su u kutu ljubeći se, a samo sedmicu kasnije sreli su se u jednom ekskluzivnom hotelu.

Kasnije su nastavili kontakte, a Wayne je prostitutki navodno stalno slao poruke sa više različitih brojeva, te je često izvodio u noćne barove.

"Michael Owen je Waynea gledao s gađenjem. Nismo bili diskretni i mene je bilo stid", kazala je Jennifer.

Inače, ovo nije prvi put da Waynea mediji povezuju s prostitutkama. Kao tinejdžer često je posjećivao bordele, a ne tako davno dovođen je u vezu sa 48-godišnjom bakom kojoj je navodno plaćao za seksualne usluge.

Napominjemo, Wayne Rooney se sa suprugom Coleen oženio prije dvije godine, nakon šest godina zabavljanja.