U vezi su dva mjeseca
0

Ronnie Wood u Veneciji sa novom duplo mlađom djevojkom

Klix.ba
Otkako se razveo od supruge Jo, Tonnie Wood, član legendarnih Rolling Stonesa, je konstantno u vezama sa mlađim ženama, čak i više nego duplo mlađim.

Ronnie je nedavno proslavio 65. rođendan u Veneciji, u društvu 34-godišnje teatarske producentice Sally Humphreys. Njih dvoje su se ljubili i mazili dok su plovili gondolom po venecijanskim kanalima.

Ronnie i njegova nova djevojka su prvi put viđeni zajedno u javnosti prije dva mjeseca, kada je Ronnie imao izložbu svojih slika u Americi. Od tada su nerazdvojni, a ovaj pjevač i slikar ima samo riječi hvala za svoju novu djevojku.

“Sally je veoma talentirana dama, iskreno, ona je jedna od najboljih osoba koje poznajem”, izjavio je nedavno Wood, prenose britanski mediji.

Prije Sally, Ronnie je izlazio sa dizajnericom nakita Nicolom Sargent (25) i brazilskom manekenkom Anom Araujo (33). Njegov brak sa bivšom suprugom Jo, koji je trajao 25 godina, okončan je 2008. godine, nakon što je Wood imao aferu sa ruskom konobaricom Ekatarinom Ivanovom, koja je tada imala 19 godina.