Nakon tragedije
72

Ronaldova sestra oglasila se emotivnom porukom: Neka se Bog pobrine za sve...

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je Cristiano Ronaldo jučer objavio da je preminuo jedan od njegovih blizanaca koje je očekivao sa djevojkom Georginom Rodriguez, na tu tužnu vijest reagirala je i njegova sestra Katia Aveiro.

Katia je objavila kolaž fotografiju na kojoj Ronaldo i Georgina poziraju s njenom djecom.

"Volim vas i moje srce je s vama. Neka se Bog pobrine za sve i ojača tvoj put. Naš anđeo već je u očevom krilu, a naša djevojčica, čvrsta, jaka i puna zdravlja, učit će nas da je samo ljubav bitna", poručila je emotivna Katia.

I brojne druge poznate osobe kao i Ronaldove kolege, uputile su poruke podrške njemu i Georgini.

"Tvoja bol je i naša bol. Šaljemo ljubav i snagu tebi i porodici u ovom trenutku, Cristiano", poručili su iz Manchester Uniteda.

Podsjećamo, Ronaldo i Georgina u zajedničkoj poruci objavili su da je dječak preminuo, a da je djevojčica živa i zdrava.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg sina. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo doktorima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku", napisali su na Instagramu.

Inače, Ronaldo (36) je već otac četvero djece, od čega su mu troje rodile dvije surogat majke.

Ronaldo je otac Cristiana Jr-a (11), blizanaca Eve i Matea (4) i trogodišnje Alane Martine, koju par ima zajedno.