Nada se da je otac 5-godišnjaka
0

Ronaldo uradio test očinstva, čeka rezultate

Totalsport
Ronaldo (Foto: AFP)
Ronaldo (Foto: AFP)
Brazilska nogometna zvijezda i nekad najbolji nogometaš svijeta Ronaldo radosno je putem Twittera obznanio vijest da se podvrgnuo testu očinstva kako bi se utvrdilo je li otac petogodišnjeg dječaka.

Michele Umezu ime je žene koja je prije pet godina na svijet donijela malog Alexa za kojeg tvrdi da je sin nekadašnjeg napadača najboljih klubova svijeta (Real, Barcelona, Inter, Milan). Dotična je ostvarila vezu s Ronaldom tokom SP-a u Japanu i Južnoj Koreji prije osam godina, a ponovno se spojila s njime za vrijeme njegovih igara za ekipu sa Santiago Bernabeua. Te 2004. godine navodno je ostala trudna s njim.

"Život je pun iznenađenja. Nakon tuge zbog jučerašnje igre danas sam upoznao Alexa, krasnog, pristojnog i zdravog dječaka. Čekam rezultate testa nakon čega ću preuzeti odgovornost i zadovoljstvo njegovih rezultata", napisao je Ronaldo.

Napadač Corinthiansa, na kraju tek završene sezone trećeplasirane ekipe brazilske Serije B, već ima troje djece: desetogodišnjeg dječaka s bivšom, te dvije curice iz braka sa trenutnom suprugom Biaom. Starija ima dvije godine, mlađa deset mjeseci.