Fudbaler izgubio kontrolu
0

Ronaldo razbio staklo na autu zbog paparazza

Sarajevo-x.com
Poznati fudbaler Cristiano Ronaldo je priznao da je kriv što je razbio prozor jednog automobila u kojem je sjedila tinejdžerka koja je ga htjela slikati, piše Daily Mail.

Fudbaler i džetseter Cristiano Ronaldo je naprosto izgubio kontrolu kad je njega i njegovu majku Dolores u Lisabonu pratila masa poludjelih fanova.

Sve je kulminiralo kad je Ronaldo prolazeći pored jednog automobila ugledao djevojku koja je pokušavala uslikati fudbalera. Naime, u tom trenutku Ronaldo je pesnicom razbio prozor a staklo je navodno posjeklo djevojku.

Fudbaler je priznao da mu je žao zbog ispada i da je to učinio zbog paparazza kojeg je vidio u istom automobilu, a i da je njegova majka bila prestravljena ponašanjem Ronaldovih fanova.

'Kad se o radi o mojoj majci, ne opraštam nikome, baš nikome. Žao mi je što je ovako ispalo ali kad se radi o njoj ja jednostavno ne biram način', bio je iskren slavni fudbaler.

Najbolji igrač na svijetu po izboru FIFA-e bi tako mogao uskoro i dobiti i poziv za sud budući da se radi o povredi i uništavanju tuđe imovine, te će najvjerovatnije platiti novčanu kaznu za ono što je učinio.

Ronaldov menadžer je izjavio da je igrač bio žrtva paparazza i da je pogrešno reagirao štiteći majku.

Ovaj incident desio se u Lisbonu gdje se Ronaldo odmarao i pripremao za svoje predstavljanje u madridskom Realu sliejedećg ponedjeljka.