Objavljena fotografija
16

Ronaldo ne govori o surogat majkama njegove djece, fanovi nagađaju je li ova jedna od njih

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Cristiano Ronaldo nikada nije govorio o surogat majkama njegove djece. Njegovi fanovi pronašli su fotografiju žene na koju mnogo liči njegov prvi sin Cristiano Ronaldo Junior.

Njen identitet nije poznat. Brojni komentari preplavili su društvene mreže.

"Mališan izgleda identično kao ova djevojka", "Ne znam šta je istina, ali je činjenica je da dječak nevjerovato liči na nju", neke su od reakcija.

@faizarezaii #ronaldo7 #ronaldo #motherhood #fyp #football #irinashayk #georginarodriguez #trophywife #tik_tok #relatable #CapCut #kesfet #footballedit #shocking ♬ Mexican radio - 🤍🤍🤍

Mediji su ranije pisali da je surogat majka ovog dječaka dobila veliku novčanu naknadu. Ronaldo Junior rođen je 2010. godine.

"S velikom radošću i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. Kao što sam dogovorio s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane tajna, skrbništvo ću preuzeti ja", objavio je nogometaš tada.

On je u to vrijeme bio u ljubavnoj vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk te su se odmah počeli širiti brojni tračevi.

"Ljudi svašta nagađaju, da sam bio s ovom ili onom djevojkom, da sam platio surogat majci... Nikada nisam nikome rekao šta je bilo i nikada nikome neću reći", izjavio je Ronaldo.

On je 2017. dobio blizance Matea i Evu, koje je također rodila surogat majka. S Georginom Rodriguez je iste godine dobio kćerku Alanu Martinu. Njih dvoje su prošle godine objavili rođenje kćerkice Belle Esmeralde. Nažalost, njihov sin je preminuo tokom poroda.