Ona nikad sretnija
140

Romantični Alex Rodriguez ukrasio krevet laticama ruža za Jennifer Lopez

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je prije dva dan kleknuo i zaprosio poznatu pjevačicu Jennifer Lopez njen šest godina mlađi zaručnik Alex Rodriguez ne prestaje iznenađivati romantičnim gestama. Ovog puta odlučio je svoju dragu iznenaditi laticama ruža koju su ispisivale riječi "volim te" na njihovom krevetu.

On je ovu objavu podijelio na Instagram storyju. Kako mediji navode, 49-godišnja Jennifer Lopez nikada nije bila sretnija i svog novog zaručnika naziva svojom srodnom dušom.

"JLo je najsretnija žena na svijetu. Njih dvoje kao par su nevjerovatni. Oni su srodne duše koje jedno od drugog izvlače samo ono najbolje. I uvijek podržavaju jedno drugo. Njihova veza bila je strastvena od samih početaka, stvari su se dešavale tako brzo. Jennifer je brzo pala na Alexa i ubrzo je počela planirati budućnost", rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

Zbog toga i ne čudi što je Jennifer poslije dvije godine veze rekla "da" Alexu. Naime, samo nekoliko sedmica nakon što su proslavili drugu godišnjicu veze objavili su vijest da su se na zajedničkom odomoru vjerili.

"Rekla je da", napisao je bivši igrač Yankeesa na Instagramu.

Na ovom romantičnom putovanju par se odlično zabavlja, a to dokazuju i videosnimci koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama. Onaj koji je izazvao najviše pažnje je onaj na kojem Jennifer tverka.

Prema posljednjim napisima, Alex je za prsten kojim je vjerio Jennifer izdvojio više od milion dolara.