Odbacio glasine
7

Rodman: Nisam bankrotirao i nisam bolestan

Totalsport
Iako se u posljednje vrijeme dosta govorilo o bankrotu i teškoj bolesti bivše NBA zvijezde Dennisa Rodmana, to su, prema njegovim riječima, sve same laži.

Rodman, odnedavni član Košarkaške kuće slavnih, bio je gost američkog showa Today Show gdje je želio objasniti svoju trenutnu životnu situaciju.

"Nisam gotov. Plaćam alimentaciju. Nisam jedan od onih momaka koji je zarađivao za Michaela Jordana i Scottieja Pippena. Pošteno sam i dobrano zaradio u svojoj NBA karijeri. Bankrotirao? Ma kakvi", rekao je bivši krilni centar Chicago Bullsa, te se nakon priče o bankrotu osvrnuo na glasine da je bolestan i ovisan o alkoholu.

"Nisam bolestan, čovječe. Ljudi me za svašta optužuju još od 1995. godine. 'Dennis radi ovo, Dennis radi ono'. Radit ću ono što volim. Dokazujem ljudima da su u krivu kada govore loše o meni još od prvog dana. Osjećam se sjajno, imam 50 godina, izlazim, zabavljam se i uživam u životu", rekao je Rodman.

Bivši NBA prvak je također odbacio mogućnost da bi mogao završiti kao nedavno preminule zvijezde Whitney Houston ili Amy Winehouse.

"Ja ne konzumiram kokain. Nikada ga nisam probao, pa čak mu se ni približio nisam"; zaključio je Rodman.