Showbiz
0

Robbie Williams: Uzimao bih drogu sa svojom kćerkom

Klix.ba
Robbie Williams je izjavio kako će svojoj kćerki kada odraste kupiti drogu kako bi bio siguran da je probala najbolju moguću.
Robbie Williams
Robbie Williams
Tridesetdevetogodišnji pjevač koji je proveo neko vrijeme na rehabilitaciji radi liječenja alkoholizma i ovisnosti o lijekovima rekao je kako bi čak i probao drogu s Teddy, koja sada ima devet mjeseci.

Robbie je priznao kako je u prošlosti probao heroin i kokain.

"Sumnjam da će biti kao ja. S puno pažnje i ljubavi ćemo je odgajati, nadam se da neće ići mojim putem. No, ako nažalost krene, znam šta ću uraditi. Potrudit ću se da dobije najbolju drogu i uzet ću je s njom", rekao je Williams.

Pjevač grupe Take That oženio je glumicu Aydu Field. Priznao je kako je nedavno napisao i pjesmu za malu Teddy, inspirisanu problemima s drogom i alkoholom.

"Sjedite, zatvorite vrata, mislim da je vrijeme da saznamo rezultat, zašto se osjećaš čudno. Jednog dana reći će ti o tome kako je tata pustio demone van, vrištat ćeš zbog toga. Najbolje je, kada odrasteš dovoljno i kreneš svojim putem, ako se počneš gubiti drži se za ljubav jer... ", dio je teksta pjesme.

Robbie je otkrio kako se Teddy najviše druži sa Angelom, sinom pjevačice Adele te da je on potencijalni mladoženja za njegovu kćerku.