Showbiz
0

Robbie Williams će postati tata?

Sarajevo-x.com
Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Bangshowbiz)
Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Bangshowbiz)
Robbie Williams koji se prije nekoliko dana vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Aydom Field uskoro će postati tata, pišu strani mediji.

Špekulacije da će slavni pjevač uskoro postati otac počele su nakon što su prije polaska na medeni mjesec prijatelje pozvali da naredni vikend dođu na zabavu.

Prijatelji slavnog para su uvjereni kako će im mladenci tada sopćiti radosnu vijest da postaju roditelji, te vjeruju da ne postoji drugi razlog zbog kojeg bi u tako kratkom vremenu organizovali još jednu zabavu.

Navodno, Robbie Williams je nedavno prijateljima pokazao tek renoviranu kuću, a kako navodi neimenovani izvor Ayda je već sve uredila od tapeta do kombinacija boja.

"U kući je već jedna soba uređena kao dječija", kazao je neimenovani izvor, prenose britanski mediji.

Inače, par se nedavno vjenčao u Los Angelesu i izmjeni zavjeta prisustvovao je samo najuži krug porodice i prijatelja slavnog para. Upravo na vjenčanju Robbie se zavjetovao svojoj supruzi kako će smanjiti pušenje cigareta jer to uništava njegovu spermu.

Slavni pjevač je i ranije navodio kako bi želio imati djecu sa Aydom, a u medijima se špekulisalo i da će usvojiti dijete.