Pjevač pokušava smršaviti
0

Robbie Williams: Andy Murray je savršen model za moju kolekciju

Klix.ba
Andy Murray (Foto: Arhiv/AFP)
Andy Murray (Foto: Arhiv/AFP)
Pjevač i dizajner Robbie Williams je izjavio da bi volio da teniser Andy Murray reklamira njegovu modnu kolekciju Farrell.

Williams je svoju najnoviju kolekciju predstavio u Londonu prošlog mjeseca i rekao je da bi Murray bio prvi čovjek kojeg bi izabrao da je promoviše.

"Andy Murray bi bio fantastičan čovjek za kolekciju Farrell. Volio bih kada bi on to uradio. Moja prva inspiracija za ovaj stil je bio Sean Connery u ulozi Jamesa Bonda. Niko mu nije ni blizu. Ukoliko ne mogu dobiti Andyja, onda želim Daniela Craiga. Volio bih dizajnirati i liniju donjeg veša. To bih čak i sam promovisao, ali samo ako prestanem pušiti, prestanem jesti čokoladu i izgubim koji kilogram. Možda naredne godine. Joša malo pa mi je 40 godina. Sad ili nikad", rekao je Williams za The Sun.

Williams je rekao da je nabacio višak kilograma od kada pokušava da prestane pušiti te da redovno posjećuje teretanu kako bi vratio prijašnje stanje.

"Otkako sam prestao pušiti udebljao sam se preko deset kilograma. Otišao sam u teretanu kako bih pokušao skinuti taj višak. Želim biti u mogućnosti da tokom nastupa naredne godine skinem majicu i da se osjećam ponosno, a ne posramljno", kazao je Williams.