Miljenica modne industrije
0

FOTO / Rihannu ćemo gledati u reklamama za donje rublje

Sarajevo-x.com
Pop zvijezda Rihanna mjesecima je na turneji, pa je odlučila uzeti i mali predah od koncerata, okupila je prijatelje i počela tulumariti uz alkohol.

Bez šminke, u plavom bikiniju samo sa mrežastom bijelom haljinicom preko, 23-godišnja Rihanna je privukla pažnju fotografa dok je ćaskala s prijateljicom za šankom pored bazena hotela u kojem je odsjela. Fotografi su je snimili i sa bocom Don Julio tequle u ruci.

Već sutra navečer popularna Rihanna nastavlja s turnejom u Bank Atlantic centru u Fort Lauderdaleu. Pred njom je mjesec pun obaveza, jer slijede koncerti u Sjevernoj Karolini, New Jerseyju, New Yorku, Filadelfiji i Bostonu, prije odlaska u Veliku Britaniju, gdje će nastupiti na festivalu "V" u avgustu.

No, Rihannu očekuju i brojne druge obaveze, kao što je snjimanje reklamnih kampanja i promocija donjeg rublja Empiorio Armani, brenda čije je zaštitno lice postala nedavno. Reklame u kojima je Rihanna pojavit će se u sezoni jesen-zima 2012. Do sada je zaštitno lice brenda Empiorio Armani bila glumica Megan Fox.

Kako piše Daily Mail, teniser Rafael Nadal je također potpisao ugovor sa Empiorio Armanijem, ali nije još poznato hoće li se njih dvoje pojaviti zajedno u reklamama.

Rihanna je već odavno miljenica modne industrije i proizvođača kozmetičkih preparata. Od 2007. godine je zaštitno lice Cover Girl kozmetike, a nedavno je potpisala ugovor i sa Niveom.