"Šta god je čini sretnom"
7

Rihannin otac podržao njeno pomirenje s Chrisom

Klix.ba
Rihannin otac Rondal Fenty kazao je kako je Chris Brown super momak te da će on, ukoliko Rihanna želi da se pomiri s Chrisom, prihvatiti njenu odluku jer mu je oprostio za sve ono što je učinio njegovoj kćerki.

Ronald, koji je imao prilično hladan odnos sa Rihannom, je kazao za The Sun kako je Chris bio pun poštovanja kada se upoznao s njim te da je znao da je Chris dobar momak, izuzimajući incident koji se dogodio 2009. godine.

"Šta god nju čini sretnom. Nadam se da će se jednog dana udati. Svi obožavaju Chrisa, on je odličan momak. Voljeli smo ga i prije nego smo ga upoznali. Uvijek sam mislio da je izuzetno talentovan. Dobra je osoba i poštuje me", rekao je Ronald.

Izvori američkih medija pišu kako će se Rihanna možda i udati za Chrisa jer ga nikada nije preboljela i jer je on njena prva ljubav.

"Ne bih se iznenadio kada bi se ona udala za njega i time pokazala da njih dvoje ne zanima šta drugi misle ili žele. Pomirenje bi uznemirilo njene prijatelje i menadžment. Oni su eksplozivna kombinacija", rekao je izvor.

Prema pisanju pojedinih tabloida, Rihanna i Chris će izaći u javnost skupa nakon objave njenog labuma "Unapologetic".