Nastup na Times Squareu
0

Rihanna 'zaboravila' obući hlače

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Popularna pjevačica sa Barbadosa nastupila je na trgu Times Square u New Yorku, tom prilikom gostujući i u emisiji 'Dobro jutro Amerika', no, ona pažnju svojih fanova nije skrenula pjesmom već upravo načinom na koji je bila obučena. Naime, Rihanna je 'zaboravila' obući hlače.

Za nastup i gostovanje u emisiji pop zvijezda je odlučila obući tanki bijeli kaputić, mrežaste hulahopke i štikle, a na hlače je izgleda u potpunosti zaboravila, što, naravno, njenim fanovima nije uopće zasmetalo.

Pjevačica se nešto kasnije sa poznatog trga javila uživo u emisiju "Dobro jutro Amerika", navodeći kako je planirala nešto drugo obući, no morala se presvući u posljednjoj minuti.

"Mislim da sam trenutno predebela. Moja haljina... Rajferšlus je pukao... Željeli su zakopčati me, ali nisu uspjeli“, našalila se zanosna Rihanna.

Naime ona je izvela mini-koncert za nekoliko stotina okupljenih fanova na trgu Times Square, pri tome promovišući svoj novi album 'Rated R', a zatim gostovala u emisiji 'Dobro jutro Amerika'.