Pjevačica 'pati' za pažnjom
0

Rihanna u najoskudnijem ali i najjeftinijem izdanju

Sarajevo-x.com
Poznata američka pjevačica Rihanna navikla je biti u centru pažnje, bilo da se radi o seksualnim skandalima, ljubavnim obračunima ili golišavim slikama, pišu tabloidi.

Dvadesetjednogodišnja Rihanna još jednom je dokazala da ne poznaje granice dobrog ukusa kad se radi o odijevanju, pa se tako na glamuroznoj holivudskoj zabavi povodom Dana nezavisnosti SAD-a pojavila u kombinaciji koja je privukla poglede svih prisutnih.

Naime, pjevačica je na sebi imala sako s dubokim dekolteom koji je otkrio njene gole grudi koje su samo na 'strateškom' mjestu bile pokrivene srebrnim naljepnicama.

Ovaj trend pokrivanja ili bolje reći otkrivanja grudi prva je popularizirala Janet Jackson kad je 2004. godine šokirala svijet svojim smjelim nastupom. Pratile su je ekscentrične Dita Von Teese, Daisy Lowe i Lady GaGa, a trendu nije odoljela ni popularna Rihanna.

No, Rihanna i Jay-Z, američki reper i mentor mlade pjevačice, su očito uživali u pažnji koju su imali na zabavi budući da su oči gostiju i novinara cijelu noć bile uprte u slavni dvojac.