Nakon razgovora sa Oprah
0

Rihanna traži javno Chrisovo izvinjenje

Sarajevo-x.com
Popularna Rihanna navodno traži javno izvinjenje svoga dečka Chris Browna, radi toga što ju je pretukao prošlog mjeseca, nakon svađe zbog SMS poruke koja se nalazila u njegovom mobilnom aparatu, javljaju britanski mediji.

Ljepotica s Barbadosa je nakon incidenta koji se dogodio 8. februara bila u stalnom kontaktu sa popularnom Oprah Winfrey i razgovarajući s njom odlučila je zatražiti javno Chrisovo izvninjenje, jer smatra da se samo na takav način može poboljšati njihov odnos, a i poslati lijepa slika javnosti.

"Chris je najprije kazao da se ne želi izviniti javnosti, ali nakon toga je rekao da će razgovarati sa svojom majkom, koja će ga posavjetovati u donošenju ispravne odluke. U svakom slučaju on očajno želi ispraviti pogrešku koju je učinio, te će zasigurno prihvatiti Rihannin prijedlog", kazao je izvor blizak slavnom paru.

Sličnu informaciju nedavno je potvrdio i Chrisov prijatelj Tyrese Gibson kazavši da se slavni Brown bori s negativnim publicitetom i svim silama nastoji učiniti nešto kako bi se iskupio zbog nemilog događaja.

Inače R&B pjevač Brown optužen je za fizičko zlostavljanje Rihanne, čije je pravo ime Robyn Rihanna Fenty, a on će se pred sudom naći već 6. aprila.