Sve je nestalo nakon dijete
0

Rihanna se žalila da više 'nema' guzu i grudi

Sarajevo-x.com
Rihanna
Rihanna
Pjevačica Rihanna se požalila kako više nema ništa od njene seksipilne figure i oblina, kaže da, čak i ako je prekinula dijetu, još uvijek gubi kilograme.

Ljepotica sa Barbadosa se požalila čak i slušateljima tokom gostovanja u emisiji radija Kiss FM u SAD-u, rekavši da je sve mršavija.

"Bila sam na dijeti 'pet faktora', ali sam je prekinula kada sam krenula na turneju. Ne možete baš imati tako precizan raspored i pridržavati se neke stroge prehrane. Međutim, još uvijek mršavim i nema ništa više od mojih oblina. Guza mi je nestala, ali i grudi. Doduše, grudi nikad nisam ni imala, a sada još manje", požalila se Rihanna.

Pjevačica kaže kako sada jede sve, ali problem je još uvijek tu. Inače, dijetu koju Rianna spominje osmislio je lični trener Harlay Pasternak, koji je kreirao jednostavan nutricionistički plan baziran na broju pet. Dijeta se provodi tako što se jede pet obroka devno, koji se se spremaju pet minuta i u koje se stavlja pet vrsta namirnica te se vježba pet puta sedmično. Kako god, nadajmo se da će Rihanna ubrzo vratiti svoje obline koje joj toliko nedostaju.

Vezani članci