Djevojke zaratile zbog Browna
0

Rihanna se na Twitteru svađa sa djevojkom svog bivšeg momka

Sarajevo-x.com
Nova djevojka Chrisa Browna Karrueche Tran i njegova bivša, pjevačica Rihanna zasigurno neće postati prijateljice. No, dame su proteklih dana pretjerale i javno se počele "prepucavati".

Rat između dvije djevojke je eskalirao kada je Rihanna na Twitteru objavila fotografiju na kojoj je vrećica rižinih kolačića s naušnicama na njoj i sunčanim naočalama, a vjeruje se kako je to trebalo predstavljati Karrueche, budući da je ona Vijetnamka. Ispod fotografije je stajao natpis "Ima a make u my b****.", što je fraza iz pjesme "Birthday Cake", koju su Rihanna i Chris nedavno snimili, no kompletna poruka je ipak shvaćena kao uvreda upućena Karrueche.

No, ni Vijetnamka nije ostala dužna. Odgovorila joj je na svom Twitteru porukom: "Ja sam Angelina, a ti si Jen. Pogledaj s kim je sada Brad". Djevojke su i nakon toga nastavile prepirku, pa je Rihanna napisala: "Ja sam vođa, druge me samo slijede, u ovu igru ulaze kao modeli...", citirajući stihove Lil Kim.

Kako će završiti svađa između bivše i sadašnje djevojke Chrisa Browna niko ne zna, međutim, američka žuta štampa piše kako se Rihanna i Chris viđaju tajno.