Brojne reakcije
73

Rihanna razljutila vjernike pozirajući kao časna sestra, otkrila grudi: "Neka ti Bog oprosti"

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Rihanna je pozirala za naslovnicu novog izdanja magazina "Interview" te razljutila brojne vjernike koji je prate na društvenim mrežama.
Naime, fotografisana je kao časna sestra, a otkrivene grudi su bile u prvom planu. Kritike su ubrzo uslijedile u komentarima.

"Nepoštivanje kršćanstva se previše otvoreno pokazuje", "Musliman sam, ali mislim da je ovo mnogo obezvređujuće", "Ismijavaš kršćanstvo, kao i obično. Da li bi ismijavala islam? Ne. Zašto onda ismijavaš kršćane?", "Šta ti je na umu? Neka ti Bog oprosti", neke su od njih.

Pjevačica je u intervjuu, između ostalog, govorila o svom partneru, reperu ASAP Rockyju s kojima ima dva sina - RZA i Riota. Navela je da isprva nije bila sigurna je li on pravi muškarac za nju.

"Samo sam pustila da se desi sve što je trebalo da se desi. Naša veza je bila kao cvijet - ili će umrijeti ili će procvjetati. Pustila sam da samo odluči", ispričala je.

Nada se da će s njim nastaviti širiti porodicu. Dodala je da želi imati onoliko djece koliko Bog odluči.

"Ne znam šta Bog želi, ali ja bih pristala na više od dvoje", kazala je.

Podsjećamo, indijski milijarder Mukesh Ambani je prošlog mjeseca organizovao luksuznu zabavu za svog sina Ananta Ambanija i njegovu zaručnicu Radhiku Merchant.

Rihanna je tom prilikom održala nastup za koji je bila plaćena čak šest miliona eura. No, dobila je kritike fanova koji misle kako se nije dovoljno potrudila.

Na spomenutoj zabavi su bili ASAP Rocky, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, indijski milijarderi Gautam Adani i Kumar Mangalam Birla, brojne bolivudske zvijezde - Deepika Padukone, Shah Rukh Khan and Rani Mukherjee itd.