Biti single nije zanimljivo
0

Rihanna: Patim zbog suše u spavaćoj sobi

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Pjevačica Rihanna je po ko zna koji put šokirala svoju publiku. Ovaj put nije bio u pitanju provokativan nastup već izjava u TV emisiji Ellen DeGeneres o njenom intimnom životu.

Kazavši da suša u spavaćoj sobi čini njene intimne dijelove tijela nesretnima, šokirala je čak i poznatu voditeljicu i komičarku, koja je doslovce ostala bez riječi.

"Ja skoro da i nemam intimni život što nije dobro ni za mene, a ni za nju", kazala je pjevačica pokazavši na intimni dio svog tijela.

Rihanna je demantovala da je u vezi sa bivšim bokserom Dudleyom O’Shaughnessyjem, koji se pojavljuje u njenom spotu We Found Love.

"Trenutno se ne viđam ni sa kim. Ustvari, odavno ne izlazim sa muškarcima što je malo ćaknuto", kazala je Rihanna.

Za svoj single status krivi karijeru zbog koje nema vremena za sebe. "Na znači da sam sretna što sam sama. To je *ranje, ali tako je kako je. Ne želim da ljudi misle kako mi je posao sve u životu", iskrena je Rihanna.

Ljepotica sa Barbadossa zna tačno kakvog muškarca želi. "Volim agresivne i misteriozne muškarce. One koji imaju samopouzdanja i znaju da su oni muškarci, a ja dama", kazala je Rihanna.