Uprkos napadu
0

Rihanna ne želi tužiti Chrisa Browna

Sarajevo-x.com
Pop zvijezda Rihanna policiji je izjavila kako ne planira podizati tužbu za napad protiv svog momka Chrisa Browna.

Također, 21-godišnja pjevačica hita "Umbrella" odbila je sarađivati s organima gonjenja u istrazi koja se provodi protiv Browna, nakon što mu je oprostila navodni napad. Ipak, istražitelji će krajem sedmice Brownov slučaj predati okružnom sudu u Los Angelesu, saznaje The Sun.

"Rihanna je poručila kako ne želi svjedočiti u slučaju koji se vodi protiv njega. Ne želi da se taj postupak nastavi", rekao je policijski izvor i dodao: "Ipak, istražitelji i dalje grade slučaj koji se bazira na onome što je ranije izjavila, te na izjavama svjedoka."

"Ako okružni tužitelj odluči da ima dovoljno dokaza, slučaj se može nastaviti i bez Rihanninog svjedočenja", istakao je.

Navodno je Brown pretukao djevojku nakon svađe koja se dogodila prije dodjele nagrada Grammy 8. februara. Šokantne fotografije pretučene Rihanne pojavile su se na internetu, a na njima su se mogle vidjeti modrice na oku, nosu, obrazu, te natečene usne. Ipak, par se pomirio prošle sedmice kada je Brown nazvao Rihannu da joj čestita rođendan, te joj poslao poklon.

Zajedno su se pojavili i u kući repera Seana Diddyja, a u nedjelju su odletjeli u Los Angeles. Njena porodica poručila je da je uznemirena zbog njihovog pomirenja.

"Niko ne želi da se pomire. Ne želim da napravi grešku i ne želim da ponovo prolazi kroz sve ovo", rekao je jedan od njenih rođaka za magazin US.

Browna je kritikovao i kolega muzičar Usher nakon što je u novinama vidio njegove fotografije kako se bezbrižno odmara u Miamiju.

Na internetu fanovi su pokrenuli peticiju kojom Rihanni žele dati do znanja da su protiv povratka Chrisu.

"Mi potpisani smatramo da Chrisu Brownu ne treba dati novu šansu i da Rihanna treba nastaviti dalje", stoji u peticiji, a jedan od obožavatelja prokomentarisao je pjevačicin potez riječima: "Ti trebaš biti neko na koga će se ugledati. Da li bi svojim fanovima savjetovala da to urade?"