Turneja "Last Girl On Earth"
0

Rihanna kostimima pobudila maštu Holanđana

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Rihanna trenutno je na turneji po Evropi, a posljednji koncert je održala u Arnhemu u Holandiji. Ljepotica s Barbadosa na tom koncertu zadivila je apsolutno sve. Nekoliko puta se presvlačila, a specijalni efekti učinili su njen koncert još posebnijim.
Rihanna je na pozornicu izlazila u odjeći tako tipičnoj njenom ekscentričnom stilu, no zasigurno najviše pažnje privukao je njen kostim sa mrežastim dezenom jer su mnogi vjerovali kako je Rihanna zapravo gola. Tek kada se pogleda izbliza vidljivo je da je slavna pjevačica zapravo na sebi imala kostim boje kože sa bijelim mrežastim uzorkom.

Kasnije se slavna muzičarka pojavila u haljini prekrivenoj crvenim LED svjetiljkama, zatim u ultra-štedljivom PVC odijelu, ali i u pomalo bizarnom crno-bijelom kostimu s ogromnim naramenicama.

Publici su se ipak svidjeli njeni kostima kao i njena izvedba, međutim razočarana je bila belgijska publika koja tvrdi da je nedavni koncert u Antwerpu bio veoma loš.

Navodno pjevačica je došla umorna, zaboravljala je stihove pjesama, te uopšte nije plesala.

"Nisam mogla vjerovati, koreografija je bila zaista jadna. Rihanna jedva da je i plesala", navela je jedna obožavateljka na zvaničnom Rihanninom blogu, prenose britanski mediji.

Inače, Rihanna je trenutno na turneji "Last Girl On Earth" i uskoro će koncerte održati i u Velikoj Britaniji.