Čestitao joj na nagradi
0

Rihanna i Brown se poljubili na dodjeli MTV VMA nagrada

Klix.ba
Rihanna i Chris Brown
Rihanna i Chris Brown
Ljepotica sa Barbadosa Rihanna je prema svemu sudeći ponovo u vezi s pjevačem Chrisom Brownom, koji ju je pretukao prije nekoliko godina. Na sinoćnoj dodjeli MTV nagrada za najbolji spot Rihanna se pojavila s novom frizurom, očarala nastupom, odnijela glavnu nagradu za najbolji spot godine (We Found Love), a zatim sve prisutne šokirala poljubivši se sa Brownom.

Dugo se spekulisalo da su Rihanna i Chris Brown ponovo zajedno, a razmjenjivanje nježnosti u javnosti to i potvrđuje. Naime, dok je Rihanna silazila s pozornice, nakon što je njen spot proglašen najbolji, Brown ju je privukao da joj čestita, poljubio ju je, a zatim su se zagrlili.

Pretpostavljali su da to niko neće opaziti, no jedan gledatelj je uspio snimiti trenutak nježnosti među poznatim parom. Naravno, fotografije su odmah postale hit, a zasigurno se nimalo neće dopasti Chrisovoj "zvaničnoj" djevojci Karreuchei Tran.

Podsjetimo, Rihanna je nedavno gostujući u showu kod Oprah Winfrey kazala da je Brown ljubav njenog života, uprkos tome što ju je 2009. godine pretukao te mu je izvjesno vrijeme bilo zabranjeno da joj prilazi.

"Mislim da je on ljubav mog života. On je bio moja prva prava ljubav. Danas smo jako bliski prijatelji i to ne može ništa promijeniti", kazala je tada popularna muzičarka.

INa sinoćnoj dodjeli MTV VMA nagrada priznanje je dobio i Chris Brown i to za najbolji video muškog izvođača - "Turn Up the Music".

Nagradu za najboljeg ženskog izvođača dobila je Nicki Minaj za "Starships", za najbolji video s porukom nagrađena je Demi Lovato za spot "Skyscraper", najbolji hip-hop video "HYFR" - Drake feat. Lil Wayne, najbolji rock video je "Paradise" grupe Coldplay, nagradu za najbolju režiju dobila je M.I.A. za video "Bad Girls", a nagradu je dobila i za najbolju kinematografiju, Katty Perry je osvojila nagradu za najbolju režiju za spot "Wide Wake", a spot "What Makes You Beautiful" grupe One Direction je proglašen najviše puta dijeljenim te najboljim pop videom, a bend je osvojio nagradu za najboljeg novog izvođača.