|

Ricky Martin: Svaka veza sa muškarcem ili ženom me je naučila nečemu

Ricky Martin: Svaka veza sa muškarcem ili ženom me je naučila nečemu
0
Klix.ba
12.12.2012. u 21:10
32
komentara
0

dijeljenja
Ricky Martin: Svaka veza sa muškarcem ili ženom me je naučila nečemu
Četrdesetogodišnji pjevač Ricky Martin, koji je prije dvije godine objavio kako je homoseksualac, izjavio je kako se uvijek brinuo o tome kako će ljudi prihvatiti njegovu seksualnu orijentaciju.
Ipak, kako ovaj Latinoamerikanac kaže, trenutak kada je to izgovorio naglas bio je najbolji trenutak u njegovom životu jer je bio iskren prema sebi.

"Mnogo godina sam živo u strahu jer sam mrzio sam sebe. Odrastao sam slušajući priče: 'Ti si gej, završit ćeš u paklu...' Sada bih samo poručio svim osobama koje se bore sa svojim identitetom: Pronaći ćete ljubav i to je predivno", rekao je Martin govoreći na UN-ovoj konferenciji o homofobiji.

Ricky je trenutno u vezi sa Carlosom Gonzalesom Abellom, ali priznaje kako je bio zaljubljen i u ženu te da se ne kaje ni zbog kojeg iskustva.

"Spavao sam sa ženama, bio sam zaljubljen u njih i osjetio sam predivne stvari. Bila je to ljubav i strast. Ne žalim ni zbog čega, svaka veza me je naučila nečemu, bilo da je u pitanju muškarac ili žena", dodao je Ricky koji je otac četverogodišnjih dječaka Mattea i Valentina.
Prijavi grešku


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...