|

Ricky Martin se sam brine za sinove

Ricky Martin se sam brine za sinove
0
S
Sarajevo-x.com
12.12.2008. u 17:55
19
komentara
0

dijeljenja
Ricky Martin se sam brine za sinove
Poznato je da je popularni pjevač Ricky Martin prije četiri mjeseca postao otac dvojice dječaka, ali ovih dana u javnost je procurila i prva fotografija sretnog oca s mališanima.
Pomoću surogat majke, pjevač Ricky Martin ostvario je svoj dugogodišnji san i postao otac, a njegovi sinovi, čeveromjesečni Valentino i Matteo zdravi su i veseli dječaci.

Ova porodica možda i ne bi bila tako interesantna medijima i javnosti da se poznati pjevač nije odlučio sam odgajati dječake, čak i bez pomoći dadilje,.

"Nemam dadilju jer želim sve oko dječaka raditi sam. Imam svoju ličnu asistenticu koja se brine o mojim poslovima i ponekad samo pričuva dječake. Ja sam taj koji mijenja pelene, priprema obroke i stavlja dječake na spavanje. Mislim da je prvih par mjeseci svakom roditelju prva zbrka, ali ja stvarno uživam u tome.", rekao je 36-godišnji pjevač za magazin 'People'.

Na pitanja zašto je odabrao surogat majku, Ricky Martin odgovara da nije htio čekati par godina da bi usvojio dijete, i da mu se ova opcija činila bržom.

Ricky Martin ni u jednom trenutku nije spomenuo da je u vezi ili da želi da djeca imaju majku, što je opet podgrijalo tabloidske tračeve da je slavni pjevač homoseksualac.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...