Rođendanski poklon
149

Richard Gere drugi put postao otac samo nekoliko mjeseci prije 70. rođendana

Klix.ba
Foto: Instagaram
Foto: Instagaram
Holivudski glumac Richard Gere postao je otac po drugi put samo nekoliko mjeseci prije svog 70. rođendana. Vijest da je Gere dobio sina sa svojom suprugom 36-godišnjom Alejandrom Silvom objavio je španski časopis Hola.

Ime novorođenčeta koje je rođeno u New Yorku još uvijek nije poznato. Richard Gere već ima osamnaestogodišnjeg sina Homera Jamesa Jigmea s bivšom suprugom Carey Lowell, a Alejandra je mama šestogorišnjaka Alberta kojeg je dobila s bivšim suprugom Govindom Freidlandom.

Alejandra je potvrdila svoju trudnoću u septembru prošle godine. Vijest se pojavila samo šest mjeseci nakon što se udala za Gerea na ceremoniji u Španiji.

"Ja sam najsretniji muškarac u svemiru i kako ne bih bio. Oženio sam se lijepom, osjećajnom, duhovitom ženom koja je posvećena pomaganju ljudima i veoma je dobra majka", rekao je Gere za Hola! u ekskluzivnom intervjuu nakon vjenčanja.

Par se upoznao 2014. godine. Alejandra, kćerka bivšeg potpredsjednika Real Madrida, je kazala da je Richard heroj njenog života.

Iako do sada nije bilo komentara o rođenju djeteta, Gere je u jednom intervjuu za britanske novine rekao da nije zabrinut što će u 70. po drugi put postati otac.