Zaručila se
287

Rialda Karahasanović podijelila sretnu vijest, uskoro će stati na ludi kamen: Ovo je već najbolja godina

Klix.ba
Foto: Instagram/queenrialda
Foto: Instagram/queenrialda
Bh. pjevačica Rialda Karahasanović je na društvenim mrežama podijelila sretnu vijest da će uskoro stati na ludi kamen.

Zaručila se za poduzetnika Elvisa Biberovića. Njih dvoje su trenutno na Maldivima, a ona je podijelila romantične fotografije.

"Ovo je već najbolja godina", navela je u opisu. Mnogi pratitelji su im čestitali u komentarima.

"Divno. Od srca vam želim svu sreću svijeta", "Ne bih ja tu ništa dodavala", "Sve najljepše vam želim", neki su od njih.

Kao što je poznato, Rialda je ranije bila u ljubavnoj vezi s bh. influenserom Kenanom Tahirovićem. Rastali su se burno, nakon što su se međusobno optužili za fizičko nasilje.

U jednom od prethodnih intervjua je navela da joj treba neko ko je stabilan i svjestan sebe i sposoban otvoriti joj vidike koje možda nije vidjela.

"Ne postoji stvar koju ja sebi ne mogu da priuštim. Ne postoji stvar kojom neko može mene neko da fascinira. Sve se poremetilo jer su muškarci postali tetke, ženturače. Svađaju se, rondaju. Mi, žene zapravo treba da zvocamo, a ne muškarci. Muškarac treba da bude stabilan, da je ozbiljna muška gromada koja kaže: 'Hajde, ljubavi, treba ti odmor. Čeka te avion, spakovane su ti stvari. Idi malo uzmi dva - tri dana, 'izduvaj' se pa se vrati'", ispričala je.