Nakon seks skandala
0

Rhodri Giggs: Ryan je obični crv koji mi je upropastio život

Sarajevo-x.com
Rhodri i Ryan Giggs
Rhodri i Ryan Giggs
Brat Ryana Giggsa, poznatog fudbalera Manchester Uniteda, Rhodri Giggs, rekao je da je Ryan obični crv koji je upropastio njegov život. Ryan je imao aferu sa Rhodrijevom suprugom Natashom čak osam godina.

Rhodri je svog brata nazvao "sramotom" i dodao da se 36-godišnji fudbaler nikada nije izvinio i pokajao za svoje postupke koji su gotovo uništili njegov brak sa zvijezdom Celebrity Big Brothera Natashom Giggs.

"Ryan je odličan fudbaler, ali je on loš čovjek. On je obični crv. Uvijek sam mislio da je dobar čovjek, ali sada znam da nije. On je sramota. Nikada se nije izvinio iako zna da je uništio moj život samo zbog seksa", rekao je Rhodri.

Brat popularnog fudbalera se nada da će uspjeti obnoviti svoj brak s Natashom. On je rekao da je njegova 29-godišnja supruga "njegov život".

"Najteže mi je zamišljati ih zajedno. Kada saznate da vas je neko ko je bio vaš heroj cijeli život lagao i spavao s vašom suprugom, to je veoma bolno. Ali, ja volim Natashu. Ona je moja supruga. Želim pokušati spasiti naš brak. Imam dobru porodicu, dobar dom i mislim da ju je Ryan izmanipulirao kada je bila mlada", rekao je Rhodri.

Natasha se također nada da će njen brak s Rhodrijem pobijediti skandal.

"Spavam sama u krevetu koji sam dijelila s Rhodrijem. Želim da mi se vrati. Nadam se da ću izliječiti rane koje sam ja uzrokovala. Ovo je bila najgora godina u mom životu. Znam da sam samo ja kriva za sve", izjavila je Natasha.

Detalji o Natashinoj i Ryanovoj aferi su otkriveni u junu prošle godine.