Showbiz
0

Reputacija Toma Cruise i Katie Holms na niskim granama

FENa
Reputacija Toma Cruisea trenutno je u SAD-u, prema nekim anketama, na najnižim granama. Ništa bolje ne prolazi ni njegova supruga, čiji novi film "Mad Money" ovog tjedna kreće u distribuciju po tamošnjim kinima.

Osim poraznih kritika, ni zanimanje gledatelja nije zadovoljavajuće, dosad je prodano toliko malo ulaznica da je film već prozvan debaklom godine, a u prvom vikendu prikazivanja zaradit će (skromnih) sedam miliona dolara.

Umjesto glumom, Katie se proteklih godina bavila brakom s Tomom Cruiseom te odgojem kćerkice Suri, a njezin dugo najavljivani povratak na velika platna, i to u filmu "Mad Money", prošao je ispod svih očekivanja.

Za razliku od Katie, prvi veliki filmski uspjeh bilježi Katherine Heigl iz "Uvoda u anatomiju", čija će komedija "27 Dresses" prema anketama ovog vikenda biti najgledaniji film u SAD-u.

Kateina frustracija zbog neuspjelih pokušaja oživljavanja glumačke karijere navodno je već neko vrijeme glavni kamen spoticanja u braku slavnih supružnika. Redatelji unatoč Cruiseovom lobiranju nisu previše zainteresirani za glumicu čiji su prvi glumački koraci ostvareni u tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", a koja je do danas ostala njezin najveći poslovni uspjeh.