Situacija nasmijala mnoge
2

Reper Drake tokom nastupa od oca dobio ogromni grudnjak i bizarnu poruku

L. R.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Kanadski reper Drake nedavno je na jednom od svojih nastupa u Inglewoodu u Kaliforniji dobio ogromni grudnjak.

Nakon što su ljudi proteklih nekoliko mjeseci bacali razne predmete na binu kako bi povrijedili pjevače među kojima je bio i sam Drake, ovaj put je stiglo jedno interesantno iznenađenje.

"Čije je ovo? Cijenim vas sve. Ovo je ljubav. Ovo bi mogao biti kraj sage upravo ovdje. Da su stvarne, ne znam da li bih ih želio vidjeti. Možda bih onda povjerovao da vanzemaljci postoje", rekao je Drake.

@bootyguzzler biggest bra ive ever seen 😭 #drake #itsallablurtour #draketour #kiaforum #losangeles #la #concert ♬ original sound - Harley

Međutim, nakon što je vidio skrivenu poruku u grudnjaku, otkrio je da mu grudnjak nije stigao od fanova, nego od njegovog oca Dennisa Grahama.

"Tata ti želi velike stvari. Volim te i brinem se da zauvijek dojiš", pročitao je Drake bizarnu poruku, a onda se zapitao što nije uredu s njegovim ocem.

Nešto kasnije, mediji su otkrili da je dizajnerica ovog velikog grudnjaka Zoba Martin, a koja je objavila video s grudnjakom neposredno prije njegovog nastupa. Tvrdi da nije mogla, a da se ne smije prilikom izrade ovog grudnjaka.