Snimak iz 1995. godine
35

Rene Bitorajac se ponovo prisjetio studentskih dana: Bujna kosa i Tarik Filipović s brkovima

N. O.
Screenshot/24 sata
Screenshot/24 sata
Rene Bitorajac ponovo se prisjetio studentskih dana objavivši fotografiju na kojoj se može vidjeti s Tarikom Filipovićem i Ninom Violić.
Bitorajac je na svom Instagram storyju podijelio fotografiju sa svog diplomskog ispita napisavši da su igrali u zagrebačkom pozorištu Kerempuh 1995. godine.

Hrvatski glumac pozirao je s Tarikom Filipovićem i Ninom Violić, a otkrio je da su igrali u drami "Gospon lovac". Ono što je posebno zanimljivo jeste izgled glumaca - Bitorajac s bujnom frizurom na glavi, a Filipović s brkovima.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Prethodno je podijelio nostalgičnu fotografiju svoje klase s Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu te izazvao svoje pratioce da prepoznaju njega i kolege na snimku.

"Pronađi me", poručio je Bitorajac u opisu crno-bijele fotografije koja prikazuje njega kako između ostalih pozira s Tarikom Filipovićem, Goranom Višnjićem, Ninom Violić, Lucijom Šerbedžijom, Sašom Bunetom i Hrvojem Handlom.

Napomenuo je da je fotografija nastala na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu pred kraj prošlog stoljeća odnosno početkom '90-ih godina.