Cijena deset miliona dolara
0

Reese Witherspoon prodaje svoj ranč

Klix.ba
Ranč na kojem živi glumica Reese Witherspoon i na kojem se skrivao glumac Robert Pattinson nakon skandala koji je izazvala njegova djevojka Kristen Stewart je na prodaju. Imanje se nalazi u Ojaiju u Californiji.

Ranč koji glumica prodaje za deset miliona dolara je prepun sretnih uspomena. Na tom ranču se Witherspoon udala za Jima Totha pred mnogobrojnom porodicom i prijateljima. Među gostima na vjenčanju su, između ostalih, bili Robert Downey Jr., Sean Penn, Renée Zellweger i Scarlett Johansson.

Kuća se nalazi na posjedu od oko tri hektara. U njoj se nalaze četiri spavaće sobe, tri kupatila i jedan WC, a uz kuću su i bazen, štala, bašta za uzgoj organske hrane i garaže.

Kuća se našla i u nedavnom broju magazina Elle Decor.

"Ranč Libbey me podsjeća na odrastanje u Tennesseeju. Tamo smo cijele dane provodili vani. Željela sam da to dožive i moja djeca. Željela sam da se uprljaju i da odrastaju uz životinje", rekla je Witherspoon.

Reese Witherspoon nije jedina slavna ličnost koja je posjedovala ovaj ranč. Prije nje ranč je bio u vlasništvu Harolda Ramisa, glumca i režisera filma "Ghostbusters", kao i u posjedu dizajnerke i modela Kathy Ireland, prenosi magazin People.