Ne skida zaručnički prsten
0

Reese Witherspoon džogira prije novog vjenčanja

Sarajevo-x.com
Otkako je najavila zaruke sa momkom Jimom Tothom prije mjesec, holivudska glumica Reese Witherspoon se punom parom priprema za vjenčanje.
Nakon što je prošlog mjeseca obišla nekoliko dizajnera u Parizu, vjerovatno zbog vjenčanice, glumica se vratila svom "fitnes režimu" kod kuće u Los Angelesu. Dobitnicu Oscara (34) fotografi su "uhvatili" tokom jutarnjeg džoginga. Opuštala ju je muzika iz iPoda.

Ona je ranije isticala kako na razne načine ostaje u formi, uključujući jogu i planinarenje, ali je priznala da posebno voli trčati oko sat vremena nekoliko puta sedmično.

Witherspoonova tek treba objaviti datum vjenčanja s holivudskim agentom Tothom (40), s kojim je u vezi godinu dana. On ju je zaprosio na Božić uz prsten od 250.000 dolara. Taj prsten glumica je imala na trčanju u subotu.

Par je počeo izlaziti u januaru 2010, otprilike mjesec nakon što se razišla sa Jakeom Gyllenhaalom, s kojim je provela tri godine zajedno. S Gyllenhaalom je krenula krajem 2006, nekoliko mjeseci nakon što se razvela od bivšeg supruga Ryana Phillippea, s kojim je rodila dvoje djece, Avu (11) i Deacona (7), piše Daily Mail.