Bradley Cooper u akciji
0

Reene Zellweger u vezi sa zvijezdom filma "Mamurluk"?

Sarajevo-x.com
Bradley Cooper, kojeg ovih dana posjetioci sarajevskog Cinema Cityja mogu vidjeti u ulozi nestašnog Phila Wenneceka u hit komediji "Mamurluk", navodno je u romantičnoj vezi sa hollywoodskom srcolomkom Renee Zellweger.

Ako je vjerovati tabloidima američki glumac, koji je poznat i po ulozi u veoma gledanoj TV seriji "Alias", sa zanosnom Zellweger uživao je u romantičnoj večeri u jednom italijanskom restoranu u New Yorku. Prema izjavama očevidaca izgledali su kao savršen par.

"Bradley joj je izvukao stolicu kako bi sjela i zatim ju je poljubio u ruku. Ako su samo prijatelji, onda su strašno nježni jedno prema drugome. Bilo je dosta zavođenja tokom večere", otkrila je neimenovana osoba koja je u isto vrijeme boravila u pomenutom restoranu.

Da su medijski navodi o romansi kolega iz novog horor-trilera "Case 39" istiniti daju naslutiti najnovije fotografije paparaca koji su ih uhvatili na zajedničkom odmoru u Španiji.

Bradley Cooper ranije se u medijima spominjao kao dečko Jennifer Aniston, koja nakon raspada braka za Bradom Pittom izgleda nema baš previše sreće u ljubavi.