Australska glumica
16

Rebel Wilson pod prisilom otkrila da je u vezi sa ženom

I. B.
Rebel Wilson priznala je da je u sretnoj vezi sa dizajnericom Ramonom Agrum
Rebel Wilson priznala je da je u sretnoj vezi sa dizajnericom Ramonom Agrum
Australijska glumačka zvijezda Rebel Wilson nedavno je sve iznenadila viješću da je u ljubavnoj vezi sa ženom, a sada je poznato i kako je bila prisiljena da s tim "izađe u javnost" od strane jedne novinarske kuće.

Naime, glumici su novine Sidney Morning Herald najavile da će objaviti ekskluzivnu vijest o njenoj vezi sa dizajnericom Ramonom Agrumom, što je Wilson odlučila preduhitriti i sama otkriti dio iz svog privatnog života.

Nakon što je podijelila fotografiju sa Ramonom gdje je u opisu dala do znanja da je ona njena partnerica, SMH je zatim izvjestio kako je još ranije znao za vezu glumice te da su dali Rebel "dva dana da se oglasi povodom toga".

[TWITTER]1535916383577460738[/TWITTER]

"Rebel Wilson uopšte sama nije odlučila da izađe u javnost. Sydney Morning Herald priznali su da su joj dali dva dana prije nego je razotkriju", napisala je australijska reporterka Kate Doak.

Zatim se oglasila i sama Wilson, potvrdivši to odgovorom: "Hvala vam na komentarima, bila je to vrlo teška situacija, ali pokušavam je milostivo podnijeti".

Budući da je zatim SMH, razumljivo, dobio žestoke kritike zbog svog poteza, oglasio se i njihov urednik Bevan Shields koji je opovrgnuo da se radi o "ucjeni" i "pritisku na glumicu".

"Iz naše sedmične kolumne slavnih osoba pitali su Wilson želi li komentarisati svog novog partnera. Postavili bismo joj isto pitanja da je bilo riječ o muškarcu. Pogrešno je reći da je SMH 'razotkrio' Wilson", rekao je on.

Dodao je kako da su uradili ono što novinari čine svakodnevno: "Postavljali smo pitanja, a tu, kao standardna praksa, spada i rok za odgovor. Nismo još odlučili hoćemo li nešto objaviti ili ne", rekao je.

Podsjetimo, Rebel je prije Ramone bila u vezi s Jacobom Buschom, no njihova veza nije dugo potrajala. U maju je objavila kako je u sretnoj vezi, ali tada ne otkrivajući identitet partnera.

Od svojih prijatelja i obožavatelja, glumica je dobila veliku podršku, a izvor za People otkrio je kako je 42-godišnjakinja u vezi sa Ramonom od januara te da je stvar "ozbiljna".

"Ovo je vrlo ozbiljna veza i jako su sretne zajedno", rekao je on i dodao kako je njenim prijateljima drago što je napokon istinski sretna s nekim.