Njegov veliki fan
40

Reakcija Selene Gomez na Messijev promašaj postala je hit na društvenim mrežama

L. R.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Pop zvijezda Selena Gomez zbog svoje reakcije tokom gledanja utakmice postala je hit na društvenim mrežama.

Naime, Selena Gomez je ostala zapanjena promašajem Lionela Messija na utakmici između Inter Milana i Los Angelesa, a koju su igrali u nedjelju. Inače, ova mlada pjevačica i glumica veliki je fan Lionela Messija.

Iako je krajnji rezultat bio 3:1 u korist Inter Milana, Selena nije mogla vjerovati kada je golman John McCarthy blokirao udarac Lionela Messija. Njena reakcija ubrzo se počela širiti društvenim mrežama, a ona je fotografiju svoje reakcije podijelila i putem svog Instagram profila.

Kako prenose mediji, Selena je sve vrijeme intezivno pratila Messija na terenu. Među ostalim zvijezdama bile su princ Harry, reper Tyga, Leonardo DiCaprio, Will Ferrell, Owen Wilson, Mario Lopez i suvlasnik Inter Miamija David Beckham.

Inače, Selena Gomez druži s članovima porodice Davida Beckhama. Naime, ona je dugogodišnja prijateljica njegove snahe Nicole Peltz pa tako i njegovog sina Brooklyna. Samo noć prije utakmice u Los Angelesu, bili su na Beyonceinom koncertu, a svoje druženje su podijelili i na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Lionel Messi je sinoć prvi put nastupio u Los Angelesu u pobjedi Inter Miamija rezultatom 3:1, a veliku pažnju privukao je njegov fan koji je nosio dres još i starog kluba. Srećom, brzom reakcijom Messijevog tjelohranitelja Yassinea Chuekoa, nepoznati fan je uklonjen s terena.