Prava podrška
0

Reakcija Rihanninog dečka na njen nastup na Super Bowlu je postala viralna

N. C.
(Screenshot: Twitter)
(Screenshot: Twitter)
Nakon Super Bowla svi pričaju o spektakularnom nastupu Rihanne na poluvremenu, ali nije zaostala ni reakcija njenog dečka A$AP Rockyja.

Pop zvijezda nije propustila da još jednom nastup održi sa stilom, sama na sceni i trudna drugi put. Međutim, pore spektakla kojeg je priredila Rihanna, društvenim mrežama kruži i videosnimak reakcije Rockyja na njen nastup.

Videosnimak je nasmijao mnoge i vrlo brzo postao hit, a mnogi su hvalili repera zbog načina na koji je podržao svoju partnericu. Na snimku se vidi kako A$AP Rocky iz publike skandira i snima nastup mobitelom, a cijelo vrijeme nije skidao osmijeh s lica i djelovao je oduševljeno Rihanninim nastupom.

Noćas u 02:30 pjevačica je zakoračila na pozornicu i napravila pravi spektakl. Za razliku od ranijih nastupa muzičara na Halftime showu Super Bowla, Rihanna je nastupala sama, a otpjevala je 11 pjesama u nepunih 14 minuta, koliko je trajao nastup.

Izvela svoje najveće hitove, iako je ranije rekla kako je zbog ograničenog vremena morala izbaciti puno pjesama te da joj je to bio najteži dio priprema. Show je počela sa "Bi*ch Better Have My Money", otpjevala je neke od najvećih hitova "We Found Love", "Umbrella", "Rude Boy", a nastup je završila sa "Diamonds".

Tokom poluvremena na 57. Super Bowlu nastupila je Rihanna koju je publika čekala sedam godina da se pojavi na pozornici.